VOT +++, BOG voteaza cu primarul
Gazduit de ROHOST

Inregistrare

Salut! Vizita ta ne bucură!

Dacă ai citit sfaturile editorilor [1][2][3] şi dacă ţi-au plăcut articolele noastre poţi să treci mai departe la formularul de înregistrare.

Dacă nu le-ai citit, le poţi parcurge acum şi dacă în final nu esti dezamăgit întoarce-te la această pagină. Dacă nu-ţi plac ideile noastre, trimite acest link prietenilor tăi care apreciază acest tip de a privi fotografia.

Badorgood nu este o baza de date de tip foto-sharing nici o platformă de "artă fotografică" în care sunt promovaţi pretenţios "artiştii fotografi". Site-ul se vrea o platformă a celor pentru care fotografia e mai mult decât un hobby şi mai mult decât o metoda de a-şi hrăni orgoliul sau de a ajunge "cunoscuţi". Cu ajutorul tău badorgood vrea să devină un spaţiu al celor care asemeni ţie, a oamenilor care muncesc serios pentru a reprezenta prin fotografie ideile şi subiectele lor. Nu este un loc pentru fotografi autosuficienţi, fie ei "consacraţi" sau nu, ci un mediu unde ideile bune circulă liber între membri comunităţii.

Nu ne interesează "arta fotografică", nici cât de bun fotograf eşti, ci ne interesează subiectele tale şi modul în care reuşeşti să comunici creativ prin fotografii observatiile pe care le ai în ceea ce priveşte subiectele tale. Suntem dornici să găsim informaţie cât mai interesantă în fotografiile pe care le faci. Badorgood promovează materialele muncite, fotografiile cinstite şi oamenii modeşti cu iniţiativă, cu o reală dorinţă de comunicare şi de învăţare.

Procesul de înscriere necesită postarea unor imagini din portofoliul tău, completarea informaţiilor personale (absolut necesare din motive evidente) şi apoi aprobarea contului de către editori.

[completeaza formularul de inregistrare]