Oare fotografia si muzica pot schimba lumea ?
http://www.youtube.com/watch?v=SGeZYednWtI
Aseara am gasit poza asta : http://badorgood.com/foto/wheels-97933
a mai murit unu..pff
te rog...nu unu...un rege,da!
hartia igienica, periuta de dinti, telecomanda de la televizor si aerul conditionat au schimbat lumea.
fotografia, muzica sau tot ce numim in mod conventional arta, nu o sa schimbe niciodata nimic!!!!
a, si sa nu fiu misogin, sa bagam in primul paragraf si tampoanele absorbante cu aripioare si focul :)
Versurile si pozele videoclipului sunt foarte sensibile. Dupa cum spune si melodia-
I'm Starting With The Man In
The Mirror
I'm Asking Him To Change
His Ways
And No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World A Better Place
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change-
nu stiu daca arta ne face sa ne schimbam sau doar ne reaminteste cine suntem.
categoric nu
intodeauna despre oamenii competenti vorbesc altii.....
merg copii linistiti pe strada:))))
Cand intrebi daca pot schimba lumea cred ca te gandesti daca o pot face mai buna. Eu cred ca nu; nimic nu mai poate face lumea mai buna, fotografia si muzica ii pot doar da culoare.
Am vrut doar sa va impartasesc ceva ce m-a sensibilizat (poate si o frustrare de-a mea).
E mai mult retorica intrebarea.
Nu vreau neaparat raspunsuri pro si contra. e un subiect complex si nu cred ca se poate ajunge la un consens.
Week-end placut !
Daca cineva organizeaza o expozitie de fotografie in scopul strangerii de fonduri pt cineva care are nevoie, eu inteleg ca fotografia a schimbat viata unui om.Si daca fiecare dintre noi am face bine, prin diverse mijloace, asta ar inseamna schimbare.
Stiu bine ca e mai complicat de atat.
E pur si simplu ceva ce ma obsedeaza oarecum :) si mi s-a parut ca ar pune multi oameni pe ganduri.
o fotografie sau o melodia poate influenta dar nu decisiv...deci e mai bine decat nimic!!!
Poate influenta doar o parte a lumii : cea informata si educata.
Categoric NU.Pot schimba ceva in oamenii, dar pe termen foarte scurt...ceea ce nu este de ajuns pentru a schimba lumea.Pacat
@ cosmin visean - fara cea mai mica intentie de a fi sarcastic - mi-e mila de dumneata.
Mila e un sentiment inaltator insa nu are ce cauta aici.
Cosmin are dreptate,in esenta:dupa unii,ale caror pareri,argumentate,sunt luate in seama de atat de multi incat pot fi considerate puncte de referinta,cel mai important lucru care a schimbat lumea,dupa roata,a fost WC-ul.
Dupa mine,fotografia si muzica doar ne fac sa ne simtim bine cand il folosim.
recitind articolul, si remasurandu-mi raspunsul - tin sa vin cu o completare - un compozitor si un filosof, care impreuna cu o minte decazuta au reusit sa schimbe "ceva" - Compozitor - Wagner, Filosof - Nietzche si mintea "sclipitoare" Hitler. Ca mai apoi sa vina si elementul "grafic" - arhitectul lui Hitler Albert Speer, catre transforma scenografiile operelor lui Wagner in adevarate capodopere arhitecturale. Asta ca sa imi motivez sentimentul de "mila", care contravine filosofiei lui Nietzche - dar asta poate pe un alt forum.
Sanatate.