nu mi-a venit obiectivul din USA

Am cumparat 70-200mm pe data de 19.06 de la b%H USA...am ales express mail,5yile lucratoare.

cand intru imi apare ca pe 21 a ajuns in romania,dupa care nimic.

astayi e 01.07 si inca nu mi-a ajuns acasa.sunt foarte suparat deoarece am cumparat de cateva ori din usa catre belgia si in 2yile aveam coletul cu ups...si ma costa cam 65euro in plus la 600dolari..

acum m-am intors in romania,am yis sa-mi cumpar acest obiectiv superb la un pret de rebate dar pana astayi nu mi-a ajuns acasa.

va rog pt cei care au mai cupmarat din romania unde as putea sa sun ca sa intreb de coletul meu_

va multumesc...est urgent

Facebook Twitter StumbleUpon Delicious Digg
Rank: 55
2009-07-02 22:52:33

Intereseaza-te personal la oficiul postal de care apartii (personal pentru ca daca suni sunt aproape sigur ca nu o sa rezolvi nimic. Treaba se schimba cand stai acolo pe capul omului si il pui sa verifice). Venind din afara spatiului UE procedura este alta mai anevoioasa, se pare.

Rank: 337
2009-07-02 23:55:48

In perioada aceasta de vara este sezonul concediilor, lucratorii sunt mai putini si proceseaza mai greu coletajele.Mi s-a intamplat si mie vara trecuta si aceasta explicatie am primit-o, dar asta nu inseamna ca in cazul tau poate fi acceasi cauza.Cel mai sigur, fa ce zice Alexandru.

Rank: 0
2009-07-03 13:14:17

Alexei, mergi pe site-ul B&H si logheaza-te. Apoi da click pe Track order (sub butonul de Logout) si vezi cu cine au trimis coletul si noteaza Tracking Nr. Mie mi-au venit prin EMS, care are sediul in strada Virgiliu (Tracking Nr. incepea cu EA), si daca mergi acolo sau daca ii suni s-ar putea sa-ti gaseasca coletul. Nu lasa sa treaca timpul: nevasta-mea cumpara nimicuri de pe e-bay si i s-a intamplat sa nu fie avizata de Posta Romana si coletul sa se intoarca la expeditor :-(

Succes

Adauga comentariu
2009-07-02 19:05:33 
vizualizari (377)
comentarii (3)
voturi (0)

Taguri: ajutor