Portofolii

Care sunt siturile pe care se pot pune portofolii? Inafara de Carbonmade nu gasesc nimic decent.

http://draganraduauarel.carbonmade.com/projects/2324790#1

Facebook Twitter StumbleUpon Delicious Digg
Rank: 13,753
2009-06-24 14:25:21
Comentariu apreciat de autor

m-as agita mai putin in lipsa unui cuvant coerent si mesaj artistic sustinut; nu de alta, dar drumul e lung si limitele nu pot substitui continutul

Rank: 968
2009-06-24 14:31:32

sitel personal?

Rank: 968
2009-06-24 14:31:44

siteul*

pardon

Rank: 550

si eu m-as agita mai putin in lipsa unei culturi vizuale

2009-06-24 15:14:41

nu ar trebui sa fie greu sa te pui in locul tau desi cum foarte bine o afirmi constant, ma indoiesc

sa ma pun in locul meu? eu sunt in locul meu, nu sunt o fiinta duplicitara. Apropo de coerenta.

Te rog sa reformulezi daca se poate.

2009-06-24 15:19:37

ma bazez pe intelegerea ta :)

bun argument, daca te bazezi pe mine sa inteleg ce vreau eu atunci de ce commenturile? Stiu, sunt eu mai greu cu tartacuta si am nevoie de putin ajutor in intelegere, poate ma ajuta fotografii cu coerenta si mesaj artistic.

Rank: 1,658
2009-06-24 15:33:07

cred ca ai putea pune un portofoliu si pe page.tl

nu sunt sigur

Rank: 2,036
2009-06-24 15:36:35

grija mare la descrieri.contin greseli grave (dpdv .gramatical si ortografic).succes!

din cate tin minte exista 1 sigura gresala in pagina 3, trebuie sa caut fisierul de print ca poate acestea sunt cele preDTP

Rank: 1,105
2009-06-24 15:48:39

subscriu lui george. in plus.. a fi fotograf nu te scuteste de diacritice! DAR DELOC!

2009-06-24 15:51:45

faptul ca ai valori diferite de ale celor care te inconjoara nu trebuie sa-ti determine un comportament negativ fata de acestia, ei nu au nicio vina pentru conflictele din tine si ti le pot accepta; acorda-ti cel putin inca un punct de sprijin pentru a deveni lizibil - in garantez ca acesta poate determina parasirea incapacitatii de comunicare si a frustrarilor pe care aceasta le determina; iar daca dai vina pe tastatura - fac eu cinste cu una nou nouta care stie lega litere in cuvinte si idei cu sensuri in sens constructiv

Rank: 2,101

Si, nu in cele din urma, ar trebui sa fii multumit ca exista acea masa de fotografii obisnuite, comune, lipsite de tremur cerebral (dar, oare, e suficient cerebralul si numai cerebralul pentru a fi creativ?), de continut si mesaj, descriptive pur si simplu, care iti serveste drept material primordial pentru efervescentul spirit critic ce manifesti de oarece vreme. 

Da domnule Eftimie m-ai citit ca in palma dar se pare ca nu ati citit despre ce era vorba in discutie: Despre situri unde se pot expune portofolii si in ce conditii nu despre cat de naspa e personalitate domnului Dragan.

Domule Ion C. Trebuie sa fii diliu rau ca sa te bucuri cand vezi o masa de persoane carora le curge scuipat din gura si sunt produs tipic al unei sistem educational guvernat de astfel de valori. Nici macar eu nu sunt atat de diliu, nici macar in viziunea domnului Eftimie.

Probabil domnul Eftimie nu se gandeste ca am proiecte de realizat si tot ce scriu aici este scos din putinul meu timp liber, si ma grabesc cand scriu si nu am ocazia sa recitesc.

2009-06-24 20:21:55

nimic din toate astea nu constituie o scuza

Rank: 1,301
2009-06-24 20:22:12

Penibil.

ti s-a parut ca m-am scuzat? am dat o explicatie. Iti place bine, nu iti place este tot acolo. 

Rank: 1,686
2009-06-24 21:05:35

Dar despre ce era vorba in discutie? :) Ai definit cumva "decent" ca sa poti primi pareri pe care sa le poti si accepta? Oamenii sunt circumspecti. Dupa recentele peroratii ai nascut, probabil, o serie de studii behaviouristice printre interlocutori. De aici si circumspectia in musafereaua ce incerci sa angrenezi prin prezenta interogatie.

Cine este domnul Eftimie, ca nu inteleg nimic din ce incerci sa pui in topica?

Domnul Eftemie (Eftenie din ratiuni de neatentie/automatism al numelor) este nenea ala care ti-a facut tie fotografia de la avatar. Si daca citesti putin comentarile poti observa ca este singurul cu E sau ca este un dialog intre mine si dansul. Totusi buna intrebare acum este m-ai clar?

Wau cate cuvinte mari si totusi nimic spus, daca vrei iti pot defini si cuvantul "pune" dar o sa incep cu cuvantul "gasesc" sau poate cu "nimic".

2009-06-24 21:38:40

"Domnul Eftemie (Eftenie din ratiuni de neatentie/automatism al numelor) este nenea ala care ti-a facut tie fotografia de la avatar. Si daca citesti putin comentariile (cu 2 "i") poti observa ca este singurul cu E sau ca este un dialog intre mine si dansul. Totusi buna intrebare acum este mai (fara cratima) clar?

Wau cate cuvinte mari si totusi nimic spus, daca vrei iti pot defini si cuvantul "pune" dar o sa incep cu cuvantul "gasesc" sau poate cu "nimic"."

C-a nu a-iii inteles niiimic din ce-a-m spus n-ui grav. Important es-te ca a-u intele-s ceilal-tiiii.

Culturalizarea incepe inca din scoala cu vorbire, scriere si coerenta. Arta vine abia pe urma, iar talentul nativ se cizeleaza. Nu citi ultima fraza ca nu o vei intelege.

Wau ce sterotipii frumoase, dar realizezi ca tema discutiei este alta? Observa ca ai fost unul din acei copii care a tocit fumos la scoala si inca crede ca Arta are vr-o legatura cu un proces academic. Nu o sa fiu eu cel care iti distruge convingerile.

Vad ca toata lumea stie sa scrie frumos dar cu fotografia de ce stati atat de prost?

Rank: 582
2009-06-24 22:05:19

Radu a intrebat "care sunt siturile pe care se pot pune portofolii". Este atat de greu sa-i dati un raspuns? :)

2009-06-24 22:30:25

Ok, pe mine m-ai convins:) Tu esti un geniu si adevarul e la tine. Imi cer scuze ca am inteles asa tarziu.

Te-as intreba cum iti faci fotografiile dar mi-e frica de raspunsuri :)

Lumineaza-ne preainteleptule!

2009-06-24 22:33:56

Radu a substituit intentiei de a afla siteuri - prezentarea portofoliului lui; Radu a aratat o atitudine; Radu a fost incoerent atat sintactic cat si morfologic, pe alocuri gratuit de impertinent cu interlocutorii; Radu vrea sa socheze; Radu face judecati de valoare asupra carora nu are nici cea mai mica legitimitate - in felul in care simte sa fie agresiv in lipsa oricarei motivatii argumentabile; o cale pe care am vazut mergand multi Radu pana acum;

nimic nou sub soare, din pacate

2009-06-24 22:38:25

Bine, dar daca in loc de comentarii primea linkuri nu am mai fi purtat discutia asta si ceilalti useri care stau timizi in umbra ar fi aflat ceva util. :)

2009-06-24 22:44:33

nu era vorba de alte linkuri ci de unul singur, cel "decent"

"Radu a fost; Radu a facut" asa vorbiti de parca am murit, inca sunt in aici si discutia continua. Nu cred ca numele ma predispune la modul acesta de gandire. Si imi pare sincer rau ca nu sunt singurul care contesta valoarea absoluta de sub soare a inpartitorului de dreptate si moralitate.

Radu a spus "decat pe carbonmade" si ghici ce era linkul : carbonmade, probabil daca mai gaseam un site imi puteam portofoliul si acolo si il postam, lucrarile din portofoliu (alea socante de care spui) sunt deja pe BOG si pe inca 3-4 situri. 

Radu a arata o atitudinte, imi pare rau marite conducator de acum o sa fiu o leguma, observ ca dreptul la libera gandire nu este permis pe aici.

Radu a fost pe alocuri impertinent cu interlocutorii, urmeaza sa imi spui ca daca eram copilul tau ma rupeai cu bataia? cu asta chiar am fost impertinet, ca sa nu iti insel asteptariile.

Radu face judecati de valoare, in momentul in care critici nu te astepta ca intelocutorul sa stea asteptand venirea lui Iisus, pregateste sa iti foloseasca "momentul" ca sa dea cu tine de caldaram.

Radu vrea sa socheze, si ce e rau in asta? Nu trebuia sa fii foarte istet pentru a observa aceasta, am o fotografie cu mine in sicriu la avatar si tratez intr-un mod violent subiectele fin pentru a ascunde subtratul cognitiv.

Domnule Eftenie supranumit Eftimie (lucru pentru care imi cer scuze) daca nu era ceva nou sub soare nu erati revoltat, terminam cu un citat ca sa putem bifa capitolul incoerenta "Vorbim despre mine la persoana a III-a Spun ca baiatul asta chel si span vrea sa va vada sapun"

2009-06-24 23:21:09

Raducule,intrebare:cine ti a furat ursuletul  cand erai mic??adica acum un an?

2009-06-24 23:21:40

Raducule,intrebare:cine ti a furat ursuletul  cand erai mic??adica acum un an?

Rank: 620

Draga Aurel, in circumstantele descrise de interventiile complet deviante de mai sus, nu-ti pot recomanda (in cazul in care discutiile astea te pasioneaza) decat sa urmaresti emisiunile canal(ii)elor OTV si Canal D (incepand cu 10pm), in care aportul "cultural" cu orientare deschisa spre diversitate ar puea fi un posibil raspuns la topiculul deschis de tine, si chiar pt. mintile celor care intentionat, constant si complet impotriva propriilor lor opinii vis-avis de discutiile off topic, foarte des de altfel pe acest site, continua sa transforme acest site intr-un spatiu al defecatiei cenusii, falsului intelectual si al prostiei cu eticheta gravata in caligrafie artistica.

Rank: 117
2009-06-25 05:52:02

Pai bine Dragane, portofolii cu ce? Ai vreo poza de familie pe care nu am vazut-o si noi? As fi vrut sa iti pot trimite un link direct catre usa budei mele de la tara. E loc destul pentru tine si restul gastii (Mesesan, Blaj, Armand, alti neintelesi) iar daca se umple nu-i bai ca va las sa lipiti si pe pereti.

`nea Marius, da am multe din care nu ai vazut si probabil nici nu o sa le intelegi, daca fotografiile tale de falimilie arata ca portofoliul meu familia ta are trebuii sa ma adopte chiar daca am trecut de ceva timp varsta legala. Obsevam ca esti mai de la tara, dar ce putem sa iti facem e loc pentru toti.

Nimeni nu mi-a furat usuletul inca doarme langa mine. Si sunt mandru de imaturitatea mea, intr-o lume de octogenari.

Ovidiu (eu=Dragan nu draga) daca tot te pasioneaza emisiunile de acea factura iti recomand sa apari in ele si sa imi trimiti linkul cand apari acolo

in cuvintele unuia din singurii care au inteles ce scrie: "Radu a intrebat "care sunt siturile pe care se pot pune portofolii". Este atat de greu sa-i dati un raspuns? :)"

Rank: 6,516
2009-06-25 10:15:59

Radu, te sfatuiesc ca pe viitor daca doresti o discutie pe marginea portofoliului tau, sa adaugi un topic care sa aibe aceasta tema, nu sa o faci printr-o intrebare "ajutatoare". Daca textul tau nu ar fi continut si ultimul rand, sunt convins ca discutia nu ar fi mers in alta directie.

In rest multe din comentariile pe care le-am vazut aici, nu-si au rostul. Va rog sa va abtineti la aprecieri facute la adresa altor membri, nu voi mai tolera asemenea discutii.

Va multumesc.

2009-06-25 11:51:26

:) ciprian, autoritatea nu se impune cu texte de genul "nu voi mai tolera" ci cu ceva mai eficient de la care te rog sa nu te abtii - la timpul prezent si nu intr-un viitor apropiat; bunul mers al site-ului e un deziderat comun;

multumesc si eu!

Sunt curios domnule Ciocan cum se v-a manifesta lispa dumneavoastra de toleranta din viitor.

Cred ca am explicat suficient de bine de ce exista linkul acela .

Si acum raspunsul la commentul cu page.tl a lui I Kosta imi tot da o eroare si nu resuesc sa imi autentific profilul.

2009-06-25 12:13:57

Ciprian, cred ca Radu a postat ca exemplu portofoliul sau de pe carbonmade pentru ca noi sa-i intelegem mai bine cererea si sa-i putem recomanda un site care se potriveste cu acest stil de prezentare (gen booklet din cate am vazut).

Rank: 5,223
2009-06-25 12:20:17

vom inchide discutia. rugam discutii in legatura cu fotografia.

Comentariile sunt inchise
2009-06-24 13:31:04 
vizualizari (816)
comentarii (38)
voturi (2)

Taguri: portofoliu