Organizatia E.M.M.A.

nici nu stiu cum sa incep...asa  ca o sa scriu exact ce simt si ce cred ca trebuie sa fie auzit...o sa ma adresez,in primul rand,persoanelor carea au un copil si celor care,din nefericire,au pierdut unul...cineva ma intreba cu ce poate ajuta E.M.M.A. parintii indoliati?la o prima vedere cu nimic...dar,privind mai atent..E.M.M.A. inseamna ajutor moral,spiritual,material din partea unor oameni cu suflet bun,unor oameni carela randul lor au devenit si ei parinti de ingeri..

acesti parinti de ingeri au nevoie de intelegere si suport,nu de izolare si ignorare...acesta este site-ul unde ii puteti gasi: www.organizatiaemma.ro

si,ca de obicei,se vor gasi avizati sa spun:"ok,dar asta e un site de fotografiece cauta asta aici?"...raspunsul e simplu: inainte de a fi fotografi,,arhitecti,profesori,medici,etc suntem OAMENI!

Facebook Twitter StumbleUpon Delicious Digg
Rank: 669
2009-06-29 12:14:52
Comentariu apreciat de autor

Frumos gestul dar sunt asa multi ingeri pe strada care se transforma in demoni si pe ei nu-i vede nimeni, sunt singuri, batuti si uitati. De ce Bianca Brad nu termina de " lins ranile" si sa ajute in numele copilului pierdut pe cei care au mare nevoie de ajutor.

Rank: 2,859
2009-06-29 12:20:37

Bianca Brad , ca si Manuela Harabor , deja fac asta..

Si noi putem ajuta...

Rank: 773
2009-06-29 12:44:59

mihaela,la asta ma refeream..aceasta ignoranta...in primul rand,bianca ajuta o multime de copii si parinti..in al doilea rand,acea expresie De ce Bianca Brad nu termina de " lins ranile....adica sa uite? ASTA NU SE UITA:)doar ca incepi sa inveti sa traiesti cu durerea..

Rank: 669
2009-06-29 13:29:56

Atunci este de admirat daca ajuta dar pacat ca ai transmis un alt mesaj. Parintii se ajuta singuri pentru ca sunt adulti si ii ajuta timpul dar eu m-am referit strict la copii care nu stiu sa se ajute singuri si nu stiu sa ceara ajutor dar sunt folositi de excroci. Imi pare rau daca m-am exprimat mai dur dar dura este si viata lor. 

Adauga comentariu
2009-06-29 11:32:06 
vizualizari (446)
comentarii (4)
voturi (4)