oamenii deltei - emisiunile tvr

aflati mai jos linkul catre inregistrarile emisiunilor care au fost difuzate la tvr in luna septembrie - ce au conchis actiunea caritabila din Letea, jud. Tulcea la care au participat Sorin Onisor, Emese Benko-Onisor, Mihai Dascalescu, Razvan Lupica si subsemnatul

http://www.tvr.ro/emisiune.php?id=4333

Facebook Twitter StumbleUpon Delicious Digg
Rank: 516
2008-10-01 09:27:35
Nu pot decat sa va felicit pentru actiune.
Bine ca mai vedem si asa ceva in tara asta

http://www.lightsdance.ro

Rank: 848
2008-10-01 17:36:31
citez din spusele oraganizatoarei Elena Dinu :
"Intr-o ultimă instanţă, oamenii aceştia dau viaţă acestor locuri, /..../Fără ei, am avea doar păsări şi peşti, câteva animale, canale, nisipuri şi stuf", povesteşte realizatoarea Elena Dinu.

Mi se pare o idee slaba. De parca un loc salbatic, nesalasuit de om ar fi fara viata, nefiresc . Adica, daca n-ar trece pe-acolo fotografi/cameramani si neluandu-le interviuri localnicilor am avea un loc nevaloros ,de nebagat in seama , doar niste pasari ,"cateva animale "(!)stuf etc.

Mi se pare asa de urat cum prin text si pregatirea cititorului se minimalizeaza locul acela al lui Dumnezeu,pentru a se proiecta cu contrast `activitatile` desfasurate acolo de cei "cinci fotografi talentati".
Rank: 13,965
2008-10-01 18:51:52

emisiunile sunt departe de a fi perfecte si avem fiecare dintre noi critici, nemultumiri personale, etc, pe langa multe alte bucurii prilejuite in egala masura de aceasta actiune

presupun ca - eu de exemplu - chiar nu inteleg nimic din ce inseamna realizarea unei emisiuni - ca structurare a mesajului care are un set de reguli care mie cel putin imi scapa, nefiind din domeniu - asa ca merg pe mana realizatorului;

m-am bucurat sa vad cum materialele de constructie ajung la destinatie, pana la urma scopul a fost atins;
problemele de stilistica, intonatia si frazarea au trecut astfel pe un loc secund, cel putin in ierarhia mea
Rank: 1,418
2008-10-03 19:09:25
Nu iau in consideratie faptu` ca misepare ca Ciprian care este misepare tententios cai zice lu`eftenie cei zice.
Eu am alta intrebare:CUM AU AJUNS,cei cati sunt, la TVR.

2008-10-03 19:10:26
?
2008-10-03 19:31:15

esti incoerent; reformuleaza in romaneste
Rank: 848
2008-10-04 10:42:02
nu, n-am avut de gand ceva tentendios cu partea de ajutorare, am vrut doar sa spun ca `planul secund` defineste si contureaza primplanul.

ca intr-o fotografie atent regizata..
2008-10-06 09:57:40
Ciprian,nu ai fost tendentios,a fost o ironie si nu la adresa ta.Ai lansat un punct de vedere plauzibil.
eftenie,nu sunt.Am folosit exact romana pe care o folosesti tu cand faci baldabacuri verbale.
2008-10-06 10:08:27

limba scrisa difera de cea vorbita si detaliile astea nu ar trebui sa fie un secret pentru tine; cand afli diferentele dintre buna intentie si golanie, revino
2008-10-06 10:32:15
De unde aflu diferentele?Mi-ar veni mult mai usor daca mi le-ai spune tu.
2008-10-06 10:42:49
nu tin sa-ti schimb parerile si nici cursuri on-line pentru incepatori nu predau asa ca te voi invita sa te descurci ca si pana acum, asa cum poti;
spor!
2008-10-06 10:56:07
:)))Na,nu ma pacalesti,nici tu nu le stii.De aici si agresivitatea.

Care pareri?
2008-10-06 11:10:58
:) agresivitatea mea; eu doar incerc sa-mi protejez timpul; agresiv imi e usor sa vad - mai sus - cine e, nu trebuie sa inventez povesti si sa provoc stari ca sa-mi demonstrez ceva ce deja stiu
2008-10-06 11:59:21
In masura in care vrei sa-ti protejezi timpul observ ca esti foarte marinimos cu el.
Parerea mea ca e o mai mare golanie sa numesti golanie orice comentariu care nu suna asa cum ti-ar placea tie.Se stie cum iti place.
In ce priveste ultima parte a lungii fraze dovedesti ca am dreptate in ce priveste baldabacurile.
2008-10-06 12:21:56

:) nu, numesc golanie ceea ce faci tu aici, atat; nu ai nevoie de raspunsurile mele desi le invoci pentru a-ti confirma ceea ce crezi deja; este o insulta a inteligentei careia nu-i vad niciun rost

vrei sa afli detalii despre emisiune - cu placere, dar pastreaza cel putin aparenta politetei in exprimare si intentie
2008-10-06 12:51:48
Aici...unde?
Care inteligenta?
Pt. a numi cumva intai ar trebui sa-ti definesti acel ceva,si nu dupa propriul sistem de valori.Sau poate aici e problema.
Asta am si facut cand am pus intrebarea initiala.Cred ca ar interesa pe multi.
Rank: 1,688
2008-10-06 14:15:28
Nedef, aş încerca eu să-ţi răspund cu drag la orice întrebare, dar citeşte si tu ce ai formulat în româna ta scrisă: "Nu iau in consideratie faptu` ca misepare ca Ciprian care este misepare tententios cai zice lu`eftenie cei zice." Nu are cap şi coadă nici in româna auzită... Nu ştiu daca Vlad se referea la genul ăsta de intelingenţă ci probabil la "inteligenţă" în general. Ştii tu.

Nu au ajuns "cei câţi sunt" (sunt 5 ca i-am numarat eu) la TVR ci TVR-ul a ajuns la ei destul de uşor pentru a duce la bun sfârşit acest proiect.

Ma bucură deznodământul proiectului "Oamenii Deltei", la revedere si spor in toate!
2008-10-06 14:40:05
Mihaita,de ce ai incerca tu sa raspunzi la intrebari care nu-ti sunt puse?Eu stiu foarte bine ce am scis.Tu stii?Tine tot de inteligenta in general.
Poate,daca tot te-ai bagat in seama(neprovocat,pe langa subiect si inutil,ca de obicei)si esti dispus sa raspunzi(si inca cu drag,cu toate ca nu vad "dragul" in comentariul tau)spui celor interesati cum a ajuns TVR la tine.
2008-10-06 15:02:21
Ti se pare ca m-am bagat in discutie pe langa subiect???
De vreme ce fac parte dintre cei cinci cum as putea crede ca nu mi te-ai adresat si mie???
Accepti raspunsuri numai de la cei pe care ii provoci??? De ce sa PROVOCI? Pentru asta esti tu prezent pe site? Pentru a-i provoca pe ceilalti?
Ai dreptate ca m-am bagat inutil intr-o discutie cu tine. Stiu ca nu vom ajunge la nici o concluzie. Dar utilitatea ta pe site cam care crezi ca este? Exista?
Cam ce utilitate are pentru tine felul in care TVR a ajuns la noi? Pentru noi nu are nici una.
Rank: 1,757
2008-10-06 15:24:29
din proprie experienta va pot spune ca discutiile de genul asta nu duc nicaieri. nimeni nu are nimic de invatat din ele. toti sunteti la fel de vechi pe acest forum si ar trebui sa stiti foarte bine acest lucru.
ne tocim nervii absolut degaba.
2008-10-06 16:53:27
Mihaita,vad ca raspunzi la intrebari cu intrebari mai provocatoare decat ale mele.Vad ca esti destul de "efervescent",hai sa-ti raspund eu la ale tale:
-Da.
-Intr-un grup pot fi mai multi dar nu ar trebui sa raspunda decat cel intrebat.Sper ca intelegi de ce.
-Unde vezi provocarea?Si nu,nu accept raspunsuri numai de la cei provocati(!!!???)la un raspuns.Pot raspunde si altii atata timp cat raspunsul e la subiect.Nu inteleg care ceilalti.
-Multumesc pt.ca imi dai dreptate.Exceptand faptul ca acest tip de discurs este perimat si nu mai impresioneaza pe nimeni,nu cred,stiu ca utilitatea mea este la fel ca a ta.In viziunea ta, care-ti este utilitatea pe site?
-Poate eu,sau sunt si altii care doresc sa initieze astfel de demersuri care ar avea sorti mai mari de succes daca ar avea girul unei institutii publice,cu atat mai mult a unei televiziuni publice.Nu vad de ce este un secret sau o "provocare" modul cum se poate ajunge la TVR.Sau este?

Aurelian,aceste discutii ne fac sa ne cunoastem mai bine.Crede-ma,eu nu imi tocesc nimic.
2008-10-06 18:08:12
Intrebarea ti-ai formulat-o asa: "Eu am alta intrebare:CUM AU AJUNS,cei cati sunt, la TVR."
Cui ai adresat aceasta intrebare? Neantului? Nu-ti va raspunde.
Diferentele dintre romana scrisa si cea vorbita se deprindeau pe vremuri in scoala primara, ca si bunele maniere.
Pentru a delimita utilitatea mea de utilitatea ta trebuie sa faci un simplu apel la discernamant sau sa analizezi un pic atitudinea ta generala din ultima perioada si dintotdeauna.
Poti sustine televiziunea publica in astfel de proiecte raspunzand afirmativ la inviatatia ce ti-ar putea fi adresata in acest sens. Cum faci sa primesti o astfel de invitatie nu am de unde sa stiu. In general e vorba de act fotografic la mijloc si de multa buna vointa.

Succes si seara buna!
2008-10-06 20:02:03
Se pare ca neantu` mi-a raspuns mai mult decat si-ar fi dorit.Intreaba-l de ce.Eu oricum nu sunt multumit de raspunsurile lui.
In care vremuri copile?Vremurile tale sunt mult diferite de a ale mele.Intreaba-ti maestrul despre ele si nu mai vorbi,nu numai in necunostinta de cauza,dar si total aiurea.Te faci de ras.
-Nu numai ca nu raspunzi la intrebarea utilitatii, dar deviezi grav.
Nu era vorba de a sustine tv-ul public ci de a te sustine acesta.In ce priveste actul,se pare ca ai foarte multa nevoie.Cica si auto ar avea efecte.Foto,bineinteles.
2008-10-06 20:26:23
Domnilor MihaiD si Vlad Eftenie, in aceeasi ordine de idei, daca doriti sa dati o lectie de moralitate, asa cum se pare ca doriti sa faceti, puteti sa incepeti chiar cu voi, chiar din acest moment. Puteti fi mai intelepti decat Adrian Nedef si ii puteti oferi explicatiile pe care vi le cere sau pur si simplu puteti spune intr-un mod cat se poate de simplu si respectuos, fara sa jigniti evaziv, ca pur si simplu nu aveti ce decalara si atat. Fara jigniri din directia ambelor tabere, daca exista asa ceva.

Omul a cerut niste detalii si atat. Si cred ca nu este singurul care ar fi interesat sa auda cate ceva despre povestea cu TVR-ul.
Personal sint catusi de putin interesat.
2008-10-06 20:30:26
A fost o intrebare simpla : Cum ati ajuns la TVR?
Nu vad de ce atatea lamentari pentru o intrebare foarte simpla.
2008-10-06 20:52:36
Aurelian,esti la fel de vechi.Stii foarte bine ca subiectii in discutie dau lectii de morala fara sa fie calificati.Ce vrei,o tara a societati contemporane.Nici nu o sa raspunda.De ce?Stii bine.
Rank: 12,339
2008-10-09 18:38:26

of.............

Adauga comentariu
2008-09-30 18:05:46 
vizualizari (1271)
comentarii (27)
voturi (0)