nu mi-a venit obiectivul din USA
Am cumparat 70-200mm pe data de 19.06 de la b%H USA...am ales express mail,5yile lucratoare.
cand intru imi apare ca pe 21 a ajuns in romania,dupa care nimic.
astayi e 01.07 si inca nu mi-a ajuns acasa.sunt foarte suparat deoarece am cumparat de cateva ori din usa catre belgia si in 2yile aveam coletul cu ups...si ma costa cam 65euro in plus la 600dolari..
acum m-am intors in romania,am yis sa-mi cumpar acest obiectiv superb la un pret de rebate dar pana astayi nu mi-a ajuns acasa.
va rog pt cei care au mai cupmarat din romania unde as putea sa sun ca sa intreb de coletul meu_
va multumesc...est urgent
Intereseaza-te personal la oficiul postal de care apartii (personal pentru ca daca suni sunt aproape sigur ca nu o sa rezolvi nimic. Treaba se schimba cand stai acolo pe capul omului si il pui sa verifice). Venind din afara spatiului UE procedura este alta mai anevoioasa, se pare.
In perioada aceasta de vara este sezonul concediilor, lucratorii sunt mai putini si proceseaza mai greu coletajele.Mi s-a intamplat si mie vara trecuta si aceasta explicatie am primit-o, dar asta nu inseamna ca in cazul tau poate fi acceasi cauza.Cel mai sigur, fa ce zice Alexandru.
Alexei, mergi pe site-ul B&H si logheaza-te. Apoi da click pe Track order (sub butonul de Logout) si vezi cu cine au trimis coletul si noteaza Tracking Nr. Mie mi-au venit prin EMS, care are sediul in strada Virgiliu (Tracking Nr. incepea cu EA), si daca mergi acolo sau daca ii suni s-ar putea sa-ti gaseasca coletul. Nu lasa sa treaca timpul: nevasta-mea cumpara nimicuri de pe e-bay si i s-a intamplat sa nu fie avizata de Posta Romana si coletul sa se intoarca la expeditor :-(
Succes