jurnal de bord fara voie :)

http://www.fotolitera.com/profil.php?user=VladEftenie

dau intamplator peste mine pe site-ul fotolitera;
nici nu stiam de axistenta lui pana acum 10 minute;

cica postez regulat acolo din 28 ianuarie; cica deja am vorbit urat;
unii m-au salutat, altii m-au trimis de unde am venit;
in general postez imagini ok, asemanatoare cu cele de pe bog; imi pare ca aceleasi

singura mica problema e ca eu personal NU mi-am facut niciodata cont pe acest site

tinand seama ca vine de pe bog cu pozele mele
as face apel la binevoitori - userul "vlad eftenie" si adminul acestui site sa faca o verificare inainte de a face trafic cu substitut de identitati :)

poate stie cineva ce se face in acest caz? nu ma prind cum se contacteaza adminul, contul acesta nu ar trebui sa existe

Facebook Twitter StumbleUpon Delicious Digg
Rank: 13,748
2008-02-04 01:51:54
citesc comenturile de la poze - unele spumoase, ma simt si prost pentru ca acolo unii useri chiar sunt inimosi si nu le pot spune ca de fapt nu e ceea ce pare a fi;

sunt si useri bog acolo - poate contactati voi adminul - citind acestea
Rank: 1,756
2008-02-04 02:50:56
si ce legatura are asta cu bxg ?
doar tu spuneai, intr-un alt topic asemanator, ca lucrurile private raman pe privat.
2008-02-04 08:52:57

legatura e ca pozele furnizate pe acest site sunt luate de pe bog; adica cel care le foloseste le vede si le ia de pe bog; adica are legatura cu bog; adica usor de inteles daca faci scurte flotari logice la mintea cocosului
Rank: 861
2008-02-04 08:53:05
Super tare!
Isi face observatie singur???
Incep sa cred ca cred ca si Georgiana Codrescu sau Raluca Popescu sunt la "radacini" tot de natura Mateistica!
:)

http://www.fotolitera.com/fotolitera.php?id=5860

2008-02-04 09:00:44

:) cineva are prea mult timp liber si o imaginatie bogata, e clar
Rank: 1,728
2008-02-04 09:18:12
Cu o plangere la politie, cu numar de inregistrare, poti cere adminului acelui site sa-ti furnizeze IP-ul de pe care au fost postate fotografiile pe acel site, apoi tot cu acea plangere la ISP-ul respectiv, mergi pe fir pana la persoana in cauza.
Faptul ca ai scris aici nu te ajuta la nimic, ci mai rau, va face ca acea persoana sa-si ia masuri de protectie.
Daca vrei doar sa contactezi adminul de acolo, nu e nevoie sa trimit pe altii... jos pe site, la copyright este trecut : Mihnea Simian simian_mihnea@fotolitera.com
Multa bafta la rezolvarea problemei
2008-02-04 09:25:13

am notat, multumesc mult Mircea!
2008-02-04 10:30:14
vlad, e la mintea cocosului ca sint luate dupa un alt site pe unde ai mai postat, probabil chiar bxg. nu e envoie sa trambitezi pe aici si sa te victimizezi. nu stiu cu ce te poate ajuta gicu. o poza se poate copia orice ai face tu.
Rank: 923
2008-02-04 11:31:13
!
Identitati furate...
Ma lasa fara cuvinte.
Si nu gasesc nici o logica in ceea ce s-a intamplat cu fotografiile lui Vlad.
Am mai auzit de curand alt caz in care cineva si-a insusit parola de pe mes a altei persoane, dupa care a inceput "distractia".
Oricum, furtul tot furt ramane, indiferent prin ce metoda!
Vlad, poate ne ti la curent cu ce s-a mai intamplat, daca tot ai prezentat cazul.
Rank: 741
2008-02-04 11:35:09
Asta chiar e buna!

Sunt printre cei care ti-au urat "bun venit" pe fotolitera :) si m-am bucurat sincer sa-ti vad fotografiile acolo. Insa n-am stiut ca nu e pe bune.

Chiar m-am mirat de limbajul folosit de "tine" in unele comentarii. Bine ca ai descoperit lucratura pana nu mergeau lucrurile (cine stie?) chiar mai departe.

Mi-e greu sa inteleg motivatia celui care a facut tot acest efort... ce castiga oare?

Rank: 620
Am sentimentul ca,(virgula)cacialmaua se face acum cu acest anunt.Ceva pute rau aici...
Poate ca asta ar trebui sa te ingrijoreze mai mult sau macar in aceeasi masura:"fratilor daca poza asta nu era marca V Eftenie, nu ati mai fi asa uluiti, daca puneam eu poza asta, ar fi fost doar faina, ++ si alte alea.
bah eftenica lasa-ne te rog eu, fugi tata pe bog sa te pupe doar aia";cu atat mai mult cu cat vorbim de un alt site.
Toate bune acolo si succes la panda.
Rank: 2,180
2008-02-04 12:56:49
"poti cere adminului acelui site sa-ti furnizeze IP-ul de pe care au fost postate fotografiile pe acel site, apoi tot cu acea plangere la ISP-ul respectiv, mergi pe fir pana la persoana in cauza."

Si ce te faci cand o sa afli ca raspectivul nu este atat de idiot incat sa-si foloseasca calc. de acasa sau serviciu, logandu-se astfel pe unul de la orice sala de calculatoare? :)
Rank: 340
2008-02-04 13:13:24
Nu ma mai pot loga unde trebuie!:(
Nevermind altceva vreau sa punctez!
"daca poza asta nu era marca V Eftenie, nu ati mai fi asa uluiti, daca puneam eu poza asta, ar fi fost doar faina, ++ si alte alea."
Daca lucrurile stau asa um spune domnul Moldovan e bine!
De aici reiese ca oamenii inca mai au simtul valorii!

Parerea mea...deloc umila!
2008-02-04 13:27:17

am atras aici atentia in primul rand pentru a semnala o piraterie cu radacini pe bog de unde se extrag imaginile si de unde exista si utilizatori ai `fotolitera`;

utilizarea imaginilor de autor fara incuvintarea lui precum si preluarea unei alte identitati intra sub incidenta unor legi

personajul care a avut timp sa faca asta poate crea atat lui prejudicii cat si persoanelor cu care intra in contact

e de datoria mea sa atentionez userii bog prezenti si pe acel site sa ignore acest user si dialogurile deschise pentru ca personal nu am nici o responsabilitate, pana la rezolvarea pe cale normala a cazului

moldovan, te voi ruga sa folosesti limbajul tau in cheie proprie doar cu cei la fel de `gentlemani` ca si tine

nu am si nici nu am avut intentia de a posta pe fotolitera
Draga Zina :(,usurel,nu te hazarda,cred ca nu ai sesizat ghilimicii " "...citasem ceea ce d-l Catalin Munteanu relata sub o imagine (Camera 32) semnata Vlad Eftenie pe site-ul cu pricina.
Cu bine!
Eftenika,e ciudat cum ti s-a intamplat chiar tie una ca asta,nu-i asa?Stai linistit si cauta faptasul,nu te dilua,lumea vrea sa afle finalul.
Succes!
Rank: 886
2008-02-04 13:32:42
subscriu
2008-02-04 13:32:49
vlad, ma uimesti in continuare cu explicatiile tale infantile. chiar asa naivi ne crezi ?!
"o piraterie cu radacini pe bog " :)))))))))))
m-ai facut sa rad cu lacrimi...
2008-02-04 13:36:38
Hehe..."ghilimicii" sunt pusi degeaba daca nu mentionezi si autorul!
:) E doar chestie de mers la scoala, si cand spun scoala nu ma referla cladire!
Am sentimentul sigur ca nu exista un "duplicat" Eftenie,este doar aceeasi persona omniprezenta,care de data asta a calcat pe un teren minat folosind semnatura ca si pasaport.Acolo nu este bog,totusi.
Cred ca te-ai facut de cacao acolo si acum nu stii pe unde sa fugi.
Exit:bog pe usa din spate.Reference:"The Fugitive" by Andrew David casting Harrison Ford on a briliant role.
Rank: 1,575
Moldovan, vorbeste "asistenta" din tine?
Intotdeauna ai fost off topic, chiar nu iti dai seama de aberatiile pe care le scoti?
2008-02-04 13:46:15

:) ce reconfortant trebuie sa fie sa crezi ca stii totul, sa ai certitudini de neclintit fara a avea insa nici cea mai mica legatura cu subiectul

pana la rezolvare, nu pot decat sa sper ca exercitiile voastre de imaginatie si intepretarile "sinergice" vor distra pe cineva, chiar si pana la lacrimi; fiti voi insiva oricum, pentru mine cel putin e cel mai reconfortant asa
2008-02-04 13:48:18
eu raman la parerea mea. nu stiu daca eftenie de acolo e cu acelasi de aici si nici nu ma intereseaza. problema e ca treaba asta nu trebuia discutata aici. uite unde se ajunge !
acum intelegi vlad de ce ti-am spus ca nu trebuia s-o postezi aici ?!
e problema ta si numai a ta.
fiecare sa-si pazeasca operele asa cum crede fiecare.
Rank: 1,301
2008-02-04 13:52:19
E drept ca in perioada asta carciumarii scot frigiderele din priza iar berea e la temperatura camerei dar n-a mai ramas nicio solutie? Au inceput reviziile si nu mai curge apa rece? S-a topit zapada aia alba de facut bulgari?
2008-02-04 13:54:18

nu e vorba doar de poze, e vorba si de dialoguri triviale care nu-mi apartin dar care sunt postate sub numele meu; evorba de urmarile acestora; in fata userilor bog de acolo am datoria morala de a-i atentiona sa se protejeze; vezi cazul cu nadia
ba este foarte bine ca a anuntat si aici, pentru ca sunt membrii bog care sunt inscrisi si pe acel site.

donescu, vorbesti singur? ma gandeam ca iesirea de ieri la aer ti-a facut bine.
Rank: 5,217
2008-02-04 14:00:47
Va rog frumos sa va opriti.

Multumesc!
Rank: 406
2008-02-04 21:20:20
Apreciez intelepciunea si atitudinea antevorbitorilor dupa interventia lui Gicu.
Felicitari !
Rank: 381
2008-02-04 23:28:01
Salut Vlad!
Am primit emailul, iti voi raspunde mai detaliat.

Avem un suspect concret, il astept cu un email ca sa incheiem amiabil.

Mihnea
admin Fotolitera

http://www.fotolitera.com

Rank: 1,416
2008-02-05 16:06:57
Cum poti da intamplator peste un site foto de care nu ai habar ca exista?Si mai ales la "propriile" poze.Caci la asa ceva se ajunge urmand niste pasi exacti.Nu e ca o strada de care nu stii dar de care dai plimbandu-te aiurea prin oras.Ce interes avea cineva sa se inregistreze cu numele tau pe un site,sa iti copieze pozele de pe BOG,sa le posteze acolo,sa faca comentarii deplasate(cat de deplasate?)in numele tau doar pt.a te discredita pe un site de care nu era sigur daca tu il stii sau nu(sau era sigur?)?Mi se pare oboseala fara rost.Totdeauna adevarul e undeva la mijloc.Ce rost are topicul pe BOG?Pt.ca daca cineva vrea s-o faca poate sa copieze pozele fara a se loga si fara ca cineva sa se poata opune cumva.Cred ca se impunea mai repede o discutie pe privat cu Gicu prin care sa ii ceri sa faca ceva in asa fel incat cineva sa nu iti poata copia imaginile decat daca este logat,deci inregistrat.Si tot nu ajungeai nicaieri,era acelasi lucru.Intrebarea care este:pe cine ai suparat asa de tare incat sa se oboseasca sa-ti faca asa ceva,daca ti-a facut?Ar fi interesant de stiut numele persoanei.
2008-02-05 16:23:28
Vlad Eftenie a avut dreptate. Datele tehnice au sustinut ipoteza lui. Am gasit faptasul. Adminul Badorgood mi-a confirmat informatiile utilizatorilor in cauza.

Mihnea
admin Fotolitera

2008-02-05 18:28:39
Il putem sti si noi?
Adrian,ai punctat foarte bine si logic.Bravo.
As completa cele spuse de tine cu alte intrebari:oare Simian (administratorul blog-ului unde s-au intamplat toate acestea),care are un cont deschis de ceva vreme si pe bog si care sunt sigur ca il stie pe eftenie si implicit si pozele acestuia,cum a putut sa-l suspende pe acesta din urma fara a-i comunica pe e-mail sau ma rog prin multe alte metode,despre ceea ce se intampla acolo.
A trebuit eftenie sa se regaseasca acum doua nopti,dupa al 12-lea ceas,din intamplare pe fotolitera fara ca el sa stie,sa fie anuntat de ceea ce se intampla acolo.Ciudata insuruire de fapte.
Cum am mai spus,PUTE SI DOARE.
O alta intrebare care o precede pe urmatoarea ar fi:pt. a cata oara se minte un public care nu de asta are nevoie pe un site unde prezentza este justificata de dorinta de a invata ceva bun,inclusiv putina deontologie,si asta deseori incalcata salmavolnic pe acest spatiu si apoi,oare cata vreme acest individ va exploata naivitatea care guverneaza mai mult sau mai putin spatiul in cauza.
Sincer,nu cred ca o evolutia acestui caz cu gasirea unui faptas virtual ar mai fi un subiect care sa intereseze,cel putin pe mine.

Bravo si tie Simian,ai sters orice urma a propriilor tale decizii(de a-l suspenda pe eftenie)de pe fptolitera inaite de a prezenta concluziile finale in acest spatiu public considerand ca asta a vrut insusi autorul acestui anunt:o prezentare publica a unui caz si implicit rezolvarea si prezentarea lui aici.
Bravo romanashilor,treaba romaneasca.
2008-02-05 20:16:49

moldovan, esti obositor; presupun ca si pentru facerea lumii ai versiunea ta proprie in care apar niste pacaleli pe ici si colo; tine-ti scenariile pentru tine, sunt fapte pe care oricum le-ai intoarce inseamna acelasi lucru, nu-ti mai chinui timpul, ce era de aflat s-a aflat

tine-te de cuvant ca nu te mai intereseaza subiectul
Daca asta a fost tot atunci iti pot spune un singur lucru:ESTI UN MIZERABIL DILETANT pt. a cata oara?!
Acum pot spune ca am incheiat.
Noapte buna eftenie,cred ca esti obosit de atata privit in oglinda.

P.S. ti-am spus intr-un mesaj de sarbatori ca sunt un gentleman;acum ti-am si dovedit-o,desi atunci nu ai fost prea convins de asta.
Urasc minciuna si ipocrizia.
2008-02-05 20:30:10

:) singurele lucruri pe care le dovedesti nu-ti fac cinste deloc dar asta e treaba ta, atat poti - atat faci

nu, asta inca nu a fost tot, ai si tu putina rabdare ca un gentleman; despre frustrari, numai de bine
2008-02-05 20:36:21
Nu datorez explicatii decat fata de Vlad si fata de administratorul bxg. Am postat aici pentru a sustine credibilitatea lui Vlad, victima acelor actiuni, nimic mai mult. Desigur ca respectivul Vlad de pe fotolitera a fost intai avertizat si apoi anuntat de banare pe mesageria interna a sitului, ajungand la persoana din spatele contului.

Astept cu placere orice remarca personala pe adresa de email. Nu voi mai raspunde aici, am depasit demult aria de utilizare a unui spatiu public.

2008-02-05 20:56:14
Cica mila nu e un seniment demn!
Dar cu Ovi ce facem!?:)
Puteai arata ca esti gentleman neintervenind dupa ce Adminul a pus un punct! Dupa el nu puteau comenta decat Vlad si adminul Fotolitera!

Imi cer scuze pentru acest comentariu...doar Adminului!

Cu bine!
Rank: 521
Acest comentariu a fost sters, deoarece intra in conflict cu regulamentul site-ului.
Rank: 509
2008-02-06 07:44:53
pai ma gandesc ca trebuie sa fie magulitor ca cineva vrea sa fie Vlad Eftenie pentru o zi :P
Rank: 189
2008-02-06 18:03:15
pfff.. magulitor auzi, pupicurile astea nu se mai termina.
aaa si daca tot am intrat aici..... plangeri la politie si aberatiile alea sa va iasa din cap, legal vorbind omu` n-a facut nimic, ganditi-va mai bine, sunteti infantili rau
2008-02-06 18:05:10
iar apropo de chestia asta:"fratilor daca poza asta nu era marca V Eftenie, nu ati mai fi asa uluiti, daca puneam eu poza asta, ar fi fost doar faina, ++ si alte alea.
bah eftenica lasa-ne te rog eu, fugi tata pe bog sa te pupe doar aia", ce insinuati, ca as fi eu eftenie 2? ma faceti sa rad
2008-02-06 18:07:56
iar apropo de chestia asta:"fratilor daca poza asta nu era marca V Eftenie, nu ati mai fi asa uluiti, daca puneam eu poza asta, ar fi fost doar faina, ++ si alte alea.
bah eftenica lasa-ne te rog eu, fugi tata pe bog sa te pupe doar aia", ce insinuati, ca as fi eu eftenie 2? ma faceti sa rad
2008-02-06 18:10:39

"Date: Tue, 5 Feb 2008 16:19:15 +0200
From: simian_mihnea@fotolitera.com
To: veftenie@hotmail.com
Subject: Re: cont fotolitera

Catalin Munteanu (RELTIH) este cel care ti-a furat identitatea. Am anuntat si pe adminul badorgood si mi-a confirmat ip-urile.

Eu il voi suspenda permanent de pe situl meu. Utilizatorul Stifferu cred ca stia de asemenea de miscarea lui Reltih. Nu stiu ce legatura au ceilalti. Ma voi gandi daca e cazul sa mai dau sanctiuni.

Las la alegerea ta daca faci sau nu public numele faptasului.

Multumesc si eu pentru ca ai luat atitudine,
Mihnea"
2008-02-06 18:16:14
draga eftenica, asta nu confirma decat utilizarea aceluias ip, implicit calculator, ai grija ce acuzatii imi aduci in continuare ca s-ar putea sa ne suparam.
2008-02-06 18:17:26
Catalin esti penibil!
2008-02-06 18:19:28
iar tu esti?
ne stim de undeva?
aaaa da mi-am adus aminte... esti una din sutele care-l pupa pe eftenie... buh bye !
Rank: 1,686
2008-02-06 18:23:50
Catalin, te rugam frumos sa nu te superi ca nu ajungi la nimic bun, Doamne fereste, sa nu patesti ceva. Sa stii ca eu te apreciez indiferent de situatie. Vlad si Mihnea prin intermediul BoG au vrut doar sa iti aduca la cunostinta ca cineva iti foloseste calculatorul iar daca ai animale de casa sa le restrictionezi accesul la internet.
2008-02-06 18:26:29
Pai e simplu!
Inainte sa dea Eftenie numele tu deja vroiai sa te excluzi desi nimeni nu te-a acuzat sau te-a numit!
Ovidiu Moldovan te-a citat in alt context numai ca musca de pe caciula ta a cam inceput sa iti bazaie!
Ai fost exacta ca in filmele cu prosti in care criminalul dupa ce a comis fapta se duce direct la politie si zice "Nu eu l-am omorat pe X-ulescu!"
Cum spuneam...PENIBIL!

Scuze...nu ai fost tu! Vezi ca ai lasat cainele nesupravegeat si face conturi pe site-uri foto!
:)))

2008-02-06 18:36:59
stati linistiti n-am caine, iar calculatorul nu e de acasa.
sa va iau altfel
De ce as face eu un astfel de cont?
Nu-l conosc pe Vlad Eftenie si Dumnezeu mi-e martor ca nici NU imi doresc sa fiu el, nici macar o zi, nu am nici o treaba cu el, si mai ales nu i-as face reclama, ca ceea ce s-a intamplat pe fotolitera se numeste reclama, pozele lui, cont pe numele lui, s.a.m.d.
intelegeam daca ``mi-as fi insusit pozele lui``
sper ca observati ghilimelele !
nu am nici timp nici rabdare sa fac astfel de lucruri

2008-02-06 18:44:45
de fapt, nu am timp nici macar sa ma mai uit pe aici si sa ma explic in fata voastra, daca Vlad vrea poate sa ma contacteze pe mail, ii pot oferii toate datele calculatorului chiar si adresa la care il poate gasi... si poate lua masurile legale daca vrea.
Recunosc un singur lucru: se poate spune ca sunt implicat intr-o oarecare masura, ceva de genul 5%, la fel pot oferii mai mule detalii lui Vlad daca chiar vrea, dar asta-i tot.
pt madalina: draga mea daca yo-s ca-n filmele cu prosti tu cu siguranta esti ca-n bancurile cu musca! no offence... i hope
Rank: 1,686
2008-02-06 18:47:55
... q.e.d.
2008-02-06 18:49:36
si ma rog ce-ar fi de demonstrat ?
catalin, degeaba te dai nevinovat acum, e prea tarziu.
ceea ce ai vrut tu si cu stifferu sa faceti nu se numeste reclama. e bine ca s-a terminat totusi devreme.
stifferu, stiu ca ai scris mai devreme in acest topic, dar din pacate nu vedem, asa ca parazitii nu te-au ajutat la nimic.
daca tot nu vi s-au taiat conturile mai bine ati posta ceva poze bune si ati inceta cu circul asta de 2 lei.

se pare ca internetul va face dauneaza
2008-02-06 18:54:08
Razvan spune-mi te rog ce anume am vrut eu cu stifferu sa facem?
de ce sa mi se taie contul ? am facut ceva ??
Rank: 2,975
2008-02-06 21:23:49
eu ma exprim printr-o imagine :)sper sa mearga linkul.

copyright=cine se simte, nu am reusit sa gasesc.
2008-02-07 19:56:50
Cine e Catalin Munteanu?Nu prea am citit de el ceva pe BOG.Vad ca are 2 conturi si este foarte mare fan vestitului,ineditului si,(parere proprie)cazului medical STIFERU`.O fi psihiatrul astuia.Catalin,te rog,dau o bere,doua,baga-mi si mie pozele aiurea.Fa-ma vestit.Si dau o lada daca imi spui cu ce te-a suparat Vlad.Pt.ca comenturile lui la pozele tale nu justificau asa ceva.
2008-02-08 18:26:25
nu am 2 conturi, mai e un Catalin Munteanu pe bog.
nu sunt fan Stifferu sunt doar un amic, iar daca as fi fan, nu inteleg unde ar fi problema si voi cei 90% de pe bog sunteti fani Vlad Eftenie.
te astept cu lada de bere, Vlad nu m-a suparat cu nimic, voi ma suparati ( cei 90% )iar Vlad nu mi-a comentat nici o poza.. ever, poate doar sub alt nume de care nu stiu eu.
Eu nu pot sa te fac vestit, dar stiu pe cineva care te poate face !
2008-02-10 15:16:25
In primul rand felicitari pt.cele 686(687 cu a mea)vizitari pt. ultima postare.M-ai luat,eu fiind mai vechi ca tine p`aci si chinuindu-ma sa adun asa ceva.:)))Cineva ti-a spus ca comentul tau e patetic.Sper sa fie asa pt.ca daca e adevarat atunci versurile melodiei SCORPIONS, aplicate,ar insemna o tragedie.Sper sa fi scris din dorinta de a dramatiza,sau din alt motiv,si nu din acela de a relata un fapt implinit.
Da,acum m-am lamurit care esti tu.Ca nu esti fan Stifferu..."tribute to..."haida-de!!!Dar nu este rau .Sau nu prea.Baiatu`asta are o chestie naspa in caracter.Sau in alta parte.
Poate-mi spui de unde m-ai bagat in aia 90%.Nu e foarte important,dar nu prea esti atent pe site.
Spunemi-l p`ala de ma poate face cum am spus;cat imi doresc!!!:)))
Si ajung unde voiam:daca ai facut ceea ce zice Vlad,e foarte grav.Ce pot sa spun;daca cineva mi-ar face asa ceva ar avea de tras de cateva ori mai mult,decat ar vrea el sa trag eu.Si crede-ma ca nu glumesc deloc si stiu ce vorbesc.A face rau cuiva furandu-i identitatea e destul de usor.Tocmai d`aia.Sper sa mai aud si sa mai vad de tine in alt context.

Adauga comentariu
2008-02-04 01:47:20 
vizualizari (2831)
comentarii (62)
voturi (2)