help my
daca se cumpara un aparat foto care are inclus si obiectiv kit,seria de pe obiectiv este una si aceasi cu seria aparatului ???
Nu, seriile difera.
Nuuu..., fiecare cu treaba lui.
Dar de ce sa-l iei cu obiectivul de kit, presupunand ca este vorba de un dslr?
Nuuu, fiecare cu treaba lui.
Dar de ce sa-l iei cu obiectivul de kit, presupunand ca este vorba de un dslr?
Il iei cu si cu obiectivul de kit. multi dintre astia de facem foto nu ne permitem sa investim in obiective. Mai ales ca nu traim din asta, iar salariile se duc tot in jos.
multumesc frumos,o zi buna
Offf, Dani, mare dreptate ai!
Da', uite, pasiunea este asa de mare incat sacrifici tot ce poti si te strangi de la toate pentru o sticla mai ca lumea. Am un amic, mai in varsta, fumator inveterat, care s-a lasat de tutun numai ca sa poata sa-si cumpere un obiectiv mai bun. Asta, intr-adevar, treaba buna, doi iepuri dintr-un foc!
un sfat....daca nu stapaniti engleza de baza, evitati sa puneti titlul in aceasta limba, caci va faceti de ras...oricum, ar fi fost mai util un titlu sugestiv, care sa descrie paroblema ridicata, pt a evita pierderea timpului de catre fiecare utilizator pentru deschiderea si citirea topicului doar pt ca titlul nu e relevant.
Am scris acest sfat doar pt ca am intrat aici incercand sa aflu ce intrebarea se afla in spatele unui asemenea titlu....
help your
=)))))))))
kiturile sunt facute de magazine din echipamente separate... garantia se da pe fiecare chestie separat si in eneral vine de la producator... desi la pachet iesi mai ieftin, mai bine investest in lentile bune, nu au uzura "morala", pastreaza pretul