hei, unde v-ati dus toti?
am numai eu senzatia ca lumea se rareste pe bog?
imi aduc aminte ca atunci cand m-am inscris eu..acum un-an-si- ceva era mai multa agitatie, mai multe comentarii, mult mai multe fotografii (bune)? e doar impresia mea?
stiu ca ma uitam atunci des la postarile lu' Onisor, a lu' Tudor Pantelimonescu, a lu' Ghetie, a lu Eftenie si Ioana. fiecare posteaza acum tot mai rar..
tot mai des cand intru pe site raman cu fata aia dezamagita. unde sunt pozele alea misto de altadata? nu vreau sa supar pe nimeni, as vrea sa pot spune ca am impresia asta fiindca am evoluat eu...dar nu cred ca e numai asta...
unde v-ati dus? ca vin si io! :)
imi aduc aminte ca atunci cand m-am inscris eu..acum un-an-si- ceva era mai multa agitatie, mai multe comentarii, mult mai multe fotografii (bune)? e doar impresia mea?
stiu ca ma uitam atunci des la postarile lu' Onisor, a lu' Tudor Pantelimonescu, a lu' Ghetie, a lu Eftenie si Ioana. fiecare posteaza acum tot mai rar..
tot mai des cand intru pe site raman cu fata aia dezamagita. unde sunt pozele alea misto de altadata? nu vreau sa supar pe nimeni, as vrea sa pot spune ca am impresia asta fiindca am evoluat eu...dar nu cred ca e numai asta...
unde v-ati dus? ca vin si io! :)
Rank: 2,182
intr-adevar ca posteaza mai rar, dar poze misto tot fac:) nu numai ca ai evoluat, dar chiar asa e, rar vezi poze bune.Mai sunt fotografi buni pe site, nu era cazul sa dai nume:)
O seara buna!
O seara buna!
Rank: 1,032
eu am enumerat NU FOTOGRAFI BUNI ci oamenii pe care ii admiram atunci.
intre timp am mai descoperit (si) altii super tari!
intre timp am mai descoperit (si) altii super tari!
da, era doar o forma de exprimare, imi cer scuze ca nu am gasit cuvintele potrivite.sper ca nu te-am suparat.
Rank: 744
Da, era mai multa agitatie si erau fotografii mai bune. Oh well. Cred ca s-au inmultit pozele mediocre si intre timp ai evoluat si ai devenit si tu ceva mai exigenta..
Comentarii sunt la fel de multe si acum.
Si eu postez mai rar aici pe BoG. Sau postez si sterg la scurt timp dupa si nu mai repostez deloc. Sau pun fotografii mai slabe decat dincolo.
Se duce totul de rapa. Cronk cronk!
Comentarii sunt la fel de multe si acum.
Si eu postez mai rar aici pe BoG. Sau postez si sterg la scurt timp dupa si nu mai repostez deloc. Sau pun fotografii mai slabe decat dincolo.
Se duce totul de rapa. Cronk cronk!
EXACT!
de ce?
Rank: 1,593
Lumea pe BOG nu se rareste, apar mai multi , incepatori sau avansati, talentati sau mai putin, asta e BOG-ul deschis tuturor. Cu rabdare si daca ai timp rasfoiesti paginiile, admiri ceace e pe gustul tau, ignori din start ce nu vrei sa vezi. BOG-ul nu e un sit de profesionisti si evident ca unii au migrat spre alte situri. Poate ca unii daca nu au cules aprecierile asteptate cauta alte locuri.
Nu stiu exact nr. pasionatilor de fotografie(spun asta ca nu toti se pot numii fotografi) dar odata cu aparitia ap. digitale si a internetului se posteaza zilnic cred ca sute de mii de fotografii bune si proaste. La http://www.quasimondo.com/tagnautica.php se poate vedea un inventar doar pe un site. Poze bune, poze slabe asai, asta precum filmele, cartile,etc, nu se poate sa fie totul la superlativ.
Nu stiu exact nr. pasionatilor de fotografie(spun asta ca nu toti se pot numii fotografi) dar odata cu aparitia ap. digitale si a internetului se posteaza zilnic cred ca sute de mii de fotografii bune si proaste. La http://www.quasimondo.com/tagnautica.php se poate vedea un inventar doar pe un site. Poze bune, poze slabe asai, asta precum filmele, cartile,etc, nu se poate sa fie totul la superlativ.
Rank: 608
In orice domeniu sunt perioade mai bune sau mai proaste nu vad de ce BOG ar face exceptie. Sper totusi ca starea de acum sa nu se generalizeze ar fi pacat, BOG este dupa parerea mea superior altor site-uri de profil de la noi.
evident!
Rank: 1,687
Luiza, si eu imi pun aceleasi intrbari. Raspunsuri nu prea vreau sa gasesc, pentru ca sincer nu prea imi plac...
Scaderea nivelului pe BoG ar trebui sa dea de gandit. In ultima luna cel putin, din punct de vedere fotografic, nu s-a mai intamplat mare lucru.
Zi rodnica, revin, si toate cele bune!
P.S "Cine pleaca ultimul sa stinga si lumina".
Scaderea nivelului pe BoG ar trebui sa dea de gandit. In ultima luna cel putin, din punct de vedere fotografic, nu s-a mai intamplat mare lucru.
Zi rodnica, revin, si toate cele bune!
P.S "Cine pleaca ultimul sa stinga si lumina".
Siii... Luiza, ai enumerat bine cele cateva nume, dar lista ti-o pot lungi de cel putin 10 ori.
...:)) dar a trecut atata timp, incat imi va trebui ceva timp de gandire si aducere aminte.
...:)) dar a trecut atata timp, incat imi va trebui ceva timp de gandire si aducere aminte.
Rank: 633
poate ca e natural...fenomenul asta!! eu stiu? sau sa fie totusi vorba de o oarecare blazare?
Ar fi bine sa fie vorba de blazare... Ar fi ceva repede trecator, izolat (blazarea nu se manifesta la scara generala), blazarea nu se manifesta prin neparticipare ci prin calitate indoielnica. Cred mai degraba ca e vorba despre renuntarea la acest "loc de intalnire".
Rank: 914
Nu cred ca se renunta la bog! Daca va uitati atent, e dificil-adevarat,veti realiza ca sunt destui care au ce spune... Nu imi plac lucrurile agitate, discursurile, lectiile, si, totusi, abia astept sa deschid pagina asta. Vorbim de nivel, e un loc deschis, e BoG, nu va convine...
Peter, e adevarat ce spui. Noi ne referim, nu la cei noi si pasionati, ci la cei vechi care au renuntat sau sunt pe cale sa renunte - cu prea mare usurinta. Acesta este regretul.
Ultima ta fraza, am zis-o si eu, o zisesera altii inaintea mea (cu tot cu continuare) si... iata-ne aici. Dar asta nu ma face sa nu ma intreb si eu la nesfarsit, unde sunt cei care nu au zis-o niciodata...? Unde sunt cei carora nu le-a convenit?
Dimineata buna!
p.s. Acesta este un topic cum au fost sute pana acum si care pana acum ar fi fost suprasaturat, incins si tocit de replici care mai de care. Acesta insa se pare ca nu mai prezinta interes. Sau poate pur si simplu nu mai are CUI sa prezinte interes...!
Ultima ta fraza, am zis-o si eu, o zisesera altii inaintea mea (cu tot cu continuare) si... iata-ne aici. Dar asta nu ma face sa nu ma intreb si eu la nesfarsit, unde sunt cei care nu au zis-o niciodata...? Unde sunt cei carora nu le-a convenit?
Dimineata buna!
p.s. Acesta este un topic cum au fost sute pana acum si care pana acum ar fi fost suprasaturat, incins si tocit de replici care mai de care. Acesta insa se pare ca nu mai prezinta interes. Sau poate pur si simplu nu mai are CUI sa prezinte interes...!
Rank: 563
Nu stiu cati dintre noi vom expune aici pana la pensie, dar sigur "stam" aici o perioada pana gasim alte provocari pe alte site-uri sau reusim sa trecem la un nivel mai important in aceasta arta(fiecare pe stilul lui) si ori plecam fara a privi in urma ori uitam intentionat de "copilaria" de pe BOG.
Veni, vidi, vici!
Veni, vidi, vici!
Subscriu, Catalin! Dar de ce sa privim site-ul asta ca pe un nivel prin care trecem noi? Membri activi ii decid de fapt nivelul. Nivelul in orice comunitate este dictat de nivelul majoritatii.
Cresterea nivelului acestui site nu ne va face si pe noi sa crestem odata cu el. Dar cresterea noastra automat va ridica si nivelului acestei "copilarii".
{Eu as vrea sa copilarim cu totii si pe-aici, nu doar pe acolo}.
Cresterea nivelului acestui site nu ne va face si pe noi sa crestem odata cu el. Dar cresterea noastra automat va ridica si nivelului acestei "copilarii".
{Eu as vrea sa copilarim cu totii si pe-aici, nu doar pe acolo}.
Rank: 1,939
...si totul a devenit istorie...
.
.
... istorie care nu ne vorbeste despre ce a fost ci despre faptul ca nu mai este.
eu sunt sigura ca numai aia chiar sunt BUNI care vor sa invete in continuare. de ce sa fie bog-ul doar gradinita?
de noi depinde
de noi depinde
Rank: 744
Mda, cam e gradinita. Luiza, toata viata invatam, nu despre asta e vorba. Ideea este ca unii au depasit deja momentul BoG. Daca o tii tot asa, in cativa ani 90-95% din ceea ce se posteaza aici va fi mult sub nivelul tau.
2006-10-23 21:49:31
Taguri: Despre BadorGood, Despre BadorGood