facultati de fotografie/fotojurnalism

facultati de fotografie/ facultati de jurnalism cu sectie faina de fotojurnalism

Timisoara?
Cluj?
Bucuresti - U.Arte Foto-Video? sau UNATC Imagine de Film?
Viena?
SUA?

ce recomandati?

Facebook Twitter StumbleUpon Delicious Digg
Rank: 1,589
2007-01-15 22:27:31
poate te ajuta topicul asta:

http://www.visualart.ro/forum/showthread.php?t=10061
Rank: 449
2007-01-17 15:35:10
Université Paris VIII ?

http://www.photographie-paris8.com/

Rank: 1,034
2007-01-17 16:36:04
nu stiu franceza...
Rank: 444
Luiza , parca stii germana ,daca nu ma insel. Vezi pe directia Austria-Germania ,ceva. Nu o sa regreti ;)
Rank: 873
2007-01-18 16:24:43
ce zici de anglia?
2007-01-18 18:11:54
la ceva austia ma gandeam si eu...e chiar mai aproape decat bucurestiul. si mai ieftin.

si anglia suna bine :)...
si mai profesional si mai tot ce vrei sa ai startul bun si sa devii o fotojurnalista buna, cu o patalama recunoscuta peste tot ;)
Mult succes si noroc
p.S: Anglia e scumpa ;)
2007-01-18 21:30:56
si daca ramane Austria:
Graz sau Viena?
Universitaet Wien sau Uni fuer Musik und darstellende Kunst?
Jurnalism cu specializare Photo sau Arte, sectia Foto ?
Luiza faci ce-ti spune inima, nu eu ;)

Asta-ti place tie:

verde, oamenii, fotografia, rock, A. Catavencu, munte, plimbari, noaptea, dude, teatru, jurnalism, VamaVeche, ciocolata neagra

iar majoritatea imaginilor care le-am vazut la tine sunt serii de Fotojurnalism. Si Graz-u si Wien-u sunt interesaante.Wien-u mai mult,normal,metropola mondiala.
Unde te simti bine ? Intr-un oras mare imens ? sau intr-un orasel ,mai micutz, discret,lejer ?
Wiena e scumpa, Graz-ul nu chiar asa.
Nu de putine ori, cele mai bune scoli(in general, scoli superioare,universitati,facultati) sunt in orasele micutze(ma refer aici, in Germania) si NU neaparat in Mega metropole. Scoli din Bochum, Damstadt sau Tuebingen sunt chiar foarte cautate….
Cine a auzit de Bochum dintre voi ? Dar Berlinul il stie toata lumea.
Inainte de a lua o decizie sa dormi bine noaptea si a doua zi linistita vezi ce-ti spune inima….si nimeni altcineva

Mult noroc in viata ;)
Rank: 467
Eu sunt cel cu comentul "Cireasa de pe tort" - ultimul - m-am uitat acuma. Serioja are dreptate - dar in privinta specializarilor tehnice doar. Alege un oras mare, plin de mari artisti care sustin evenimentele. Orice alta alegere te indeparteaza de ei si de mersul artei, de atentia publicului cultivat. Au devenit mari artisti cei care au invatat cu si de la marii artisti. Chiar daca pe urma s-au retras sa creeze in linistea unei mici localitati.

Adauga comentariu
2007-01-15 22:14:26 
vizualizari (2255)
comentarii (10)
voturi (0)