BOG sterge si baneaza membri
De cand are obiceiul BOG sa stearga conturi si sa baneze fara avertisment?
Contul colegului Radu-Aurel Dragan a fost sters iar colegul Stefan Voicu a fost banat.
http://badorgood.com/membri/draganradu/fotografii
http://badorgood.com/membri/Stefan%20Voicu
Ar trebui sa existe o lista publica cu ultimele decizii ale moderatorilor (banari temporare sau definitive, stergeri de cont).
Pe aceasta cale ii rog public pe moderatori sa imi stearga contul.
Va multumesc!
probabil de cand exista regulamentul.. pe care unii nu s-au obosit prea tare sa-l citeasca...
Administratorii badorgood.com isi rezerva dreptul de a sterge orice continut publicat care intra in conflict cu regulamentul site-ului, si pot retrage calitatea de membru a celor care nu respecta politica site-ului, fara nici o notificare prealabila.
In regulament scrie:
IV. INACTIVAREA CONTULUI
Pentru pastrarea coerentei discutiilor, si pentru respectul fata de ceilalti pariticipanti nu stergem conturi. Cei care nu doresc sa mai participe pot sa-si retraga fotografiile, sa inactiveze contul insa nu se vor sterge comentariile inscrise in sectiunile site-ului.
pai probabil contul nu a fost sters, ci doar trecut in starea INACTIVE. Cand stergi un cont de pe un forum de obicei trebuie sa stergi in cascada (anunturi, posturi, tot ce tine de userul respectiv), altfel risti sa ai erori de interogare DB.
In alta ordine de idei, mi se pare normal ca posturile sa ramana deoarece se pierde "firul epic" in caz ca acesta exista, cum bine zice regulamentul "Pentru pastrarea coerentei discutiilor"
Dupa cum am scris mai sus, ar trebui sa existe o lista publica cu ultimele decizii ale moderatorilor (banari temporare sau definitive, stergeri de cont). Eventual cel vizat de actiunea moderatorilor sa primeasca un mail de ramas bun. :)
Eu zic ca ar trebui ca userii sa se comporte normal, sa nu fie cazul de banare si stergere.
De ce saexiste o lista sau useriis a fie anuntati ? Dupa ce ca au facut ceva rau sa fie tratati preferential, sa fie anuntati fiecare in parte ? Oare e normal/moral ca moderatorul/adminul sa piarda timp in plus pentru asta ?
Iar chestiile astea de genul : "Pe aceasta cale ii rog public pe moderatori sa imi stearga contul " sunt toal puerile, le-am vazut de atatea ori pe forumuri incat acum nu-mi mai provoaca decat un suras ironic...
Pur si simplu in acest moment prefer sa fac parte din grupul userilor inactivi, banati sau cu conturi sterse, decat al celor activi. Nu cred ca mai am ce adauga asupra subiectului. M-am lamurit. Multumesc. :)
eu sunt de acord cu stergerea acelor membri ce jignesc si au un comportament golanesc si neconform
cu regulamentul.
cativa inca mai sunt pe-aici...
Mi se pare normal ca sa fii dat afara dintr-un restaurant respectabil daca te apuci sa sorbi zgomotos ciorba, sa arunci cu oase in ceilati clienti sa ragai si faci remarci necuvincioase ospatarilor etc.
:))
..sa pastram totusi proportiile..
nu e exemplul cel mai fericit..
1. conturile au fost sterse/blocate pe motive intemeiate.
2. capitolul cu "inactivarea contului" se refera la stergerea contului "la cerere".
3. nu simtim nevoia sa dam explicatii celor care fac magarii si isi bat joc de munca noastra.
topic este inchis, nu are legatura cu fotografia